Tehetségkutatás és támogatás

Szárnyalj! tehetségkutató program

A „Szárnyalj!” tehetségkutatónk elsődleges célja a különböző művészeti ágakban jeleskedő állami gondoskodásban és nevelőszülői hálózatban, lakásotthonokban élő gyermekek és fiatalok tehetséggondozása. Az egy évet felölelő program során helyi és regionális tehetségkutatókat szervezünk 7 művészeti kategóriában. Az országos döntő helyszíne Budapest, ahol a tehetségek produkcióit ismert emberekből álló zsűri értékeli. A legjobbak értékes fejlesztő nyereményekkel (pl: ingyenes hangképző órák, hangszeres magán órák) lesznek gazdagabbak, és részt vehetnek nyári fejlesztő táborunkban, ahol neves művészek támogatják művészi fejlődésüket. A program a gyerekek és mentoraik közös koncertjével zárul.

A programunkhoz támogatókat keresünk.


Szín-Tér 2009- 2016

Társszervezői voltunk a Bihari Állami Gondozottak Egyesülete által szervezett tehetségkutató versenynek, amely a „Ki Mit Tud” alapjaira épül. A versenyen résztvevők előzsűrizett műsorokkal nevezhettek, a műsorszámokra a fiatalok felkészülését a nevelőik segítették. A megmérettetésen a Debreceni és a Hajdú-Bihar megyei lakásotthonokban élő 6-19 éves gyermekek és fiatalok, valamint az utógondozott, sajátos nevelési igényű fiatalok vehettek részt.

A rendezvény Debrecenben, a Csapókerti Közösségi Házban kapott helyet több éven keresztül. A szervezők és támogatók a legeredményesebb fellépőket olyan díjakkal és felajánlásokkal jutalmazták, melyek elősegítik a fiatalok tehetséggondozását, fejlődését.


Egyéb platform biztosítása fellépésre

HAPPY COMPANY PARTY 2016

Egyesületünk tehetséges fiataljai lehetőséget kaptak alapítótagunktól, az X-SIGHT Vezetési Tanácsadó Kft.-től, hogy rendezvényükön, közel 100 magyarországi top vezető jelenlétében mutassák meg tudásukat.

A rendezvényre sztárok is érkeztek, ott volt Molnár Andi, Angyal András és Temesi Berci, akikkel a fiatalok közösen gyakorolták, majd adták elő produkcióikat.