Élménytáborok

A táborban az EQ X-Press tréningen sikerrel szereplő, nehéz sorsú, állami gondoskodásban felnőtt fiatalok vehetnek részt a versenyszférából érkezett közép- és felső vezető mentoraikkal és a trénerekkel CPE tagokkal együtt. Közösen alkotnak csapatokat és együtt versenyeznek az élménydíjakért. A tábor vetélkedői vicces, sportos, néhol extrém feladatai mellett ismeretterjesztő és prevenciós előadások is segítik a fiatalok világképének szélesítését. Az üzleti élet szereplőivel eltöltött idő és a közös játék során nemcsak enyhülnek a társadalmi különbségek, hanem közelebb kerülhet egymáshoz a verseny és a civil szféra is. A tábor lehetőséget nyit hogy mentor-mentorált ismét találkozzon és erősítsék kapcsolatukat.

CP Élménytábor 2016

A tábor résztvevői mind nyerni akartak, de mégsem egymás ellen versenyeztek, hanem az élményért. Ismeretlenül is azonnal elfogadták és befogadták egymást, pedig az ország legtávolabbi pontjairól érkeztek. Hatalmas energiák mozdultak meg, barátságok szövődtek, szívek csordultak túl az örömtől. A táborozók küzdöttek, elmélyülten játszottak, elfeledték a mindennapok gondjait, nehézségeit, hittek és bíztak egymásban és bennünk. Igazi összetartást, büszke összetartozást élhetett át a tábor összes résztvevője.

• Holiday Beach Hotel
  • Dallas Étterem
  • Groupama Aréna
  • Telekom

CP Élménytábor 2017

Öt csapat küzdött az Élményfődíjakért ebben a 2,5 napban és mindannyian már a tábor első napján komoly sportteljesítményt nyújtottak. A szerepjátékokkal, kisvideók készítésével és kreatív feladatok megoldásaival is fűszerezett versenyben méltán érdemelték ki az élmény-nyereményeket! Köszönjük a mentoroknak, hogy velünk voltak és azt a hatalmas energiát is, ahogyan együtt küzdöttek a csapatokkal.

• Dallas Étterem
  • Nissan
  • Granada Konferencia és Wellness Hotel
  • Heinemann DutyFree
  • Gateway to Space
  • CinemaPink
  • Budapest Eye
  • 100sparks
  • Visualcrew.hu
  • ClaraPhoto
  • VitaKid Sportegyesület

CP Élménynap 2018

Gerendai Károly és csapatának támogatásával egy egész strandrészt kaptunk a Lupa tavon. Vetélkedtünk, a gyerekek együtt lehettek mentoraikkal, hamburgert ettünk, ColorPlay unikornist úsztattunk a tavon, sportoltunk, és még a VR szemüveget is kipróbálhatták a fiatalok. (Folyt. Köv.)

• Lupa tó
  • Memaidcrew.hu