Életrevaló tréning

A tréningünkön hátrányos helyzetű fiatalok képesség- készségfejlesztésével, életvezetési tanácsadásával foglalkozunk. Módszereink segítségével olyan hasznos kompetenciákra tehetnek szert, melyek segítséget nyújtanak a mindennapi életben, iskolában, társas kapcsolataikban, illetve a tudatos gondolkozás, önérdekérvényesítés felé fordítja figyelmüket.

BAGE Tehetséggondozó Program

Az Egyesületünk a kiválasztásban és az érzékenyítésben segítette programjuk során a BAGE-t, ahol 12 fiatal kapott havi anyagi segítséget választott képzéseikre.

Nagykónyi Tréning, SUPozás, piknik a Gyulaji erdőben

Felejthetetlen élmény volt, mikor a nagykónyi gyerekekkel a készségfejlesztő tréningek után, speciális engedéllyel együtt piknikezhettünk a Gyulaji erdőben, a Balatonon megismerkedhettünk a SUP deszkákkal majd a naplementében jógával búcsúztunk egymástól.

Támogatók:
  • Gyulaj ZRT.
  • SUPport
  • KLIK

Színjáték tábor a Zemplénben

A képesség, készségfejlesztő foglalkozások, közös főzések mellett vendégül láttuk Kökény Attilát és zenésztársát Pistit, akik a saját életükről, pályájukról, tapasztalataikról is meséltek a fiataloknak, amellett, hogy közösen zenéltünk és énekeltünk egész délután.

Támogatók:
  • BAGE
  • EMMI Tehetség Pont