Adományozás

Add át!

Programunk során elsősorban tehetség- és készségfejlesztő eszközöket gyűjtünk az olyan nehéz sorsú tehetséges gyermekek részére, akiknek szülei nem tudják biztosítani a tehetséggondozáshoz szükséges tárgyi feltételeket. (hangszerek, sporteszközök, számítás technikai eszközök, tankönyvek stb..) A beérkező felajánlásokat a gyerekek pályázati úton nyerhetik el.

Jótékonysági árverés

Szeretnénk hagyományt teremteni abból, hogy minden évben művészek, színészek, közéleti személyek, sportolók felajánlott tárgyait árverésre bocsájtjuk.

Csokigyűjtő Akció

Budapesten a Colorplay Egyesület gyűjtötte az édességeket, gyümölcsöket, Debrecenben pedig a BAGE. Így évente 1000 nehézsorsú és állami gondoskodásban élő gyerkőc kapott mikuláscsomagot a sztárfellépőket is felvonultató gálaműsoron. A 2014-es akció nyitó napján 150 gyerek juthatott el Budapestre, hogy meglátogassa a Parlamentet és a Sztárban sztár stúdiót.

Tamási és tolna megyei adományok

Egyesületünk pártoló tagjai körében szerveztünk adománygyűjtést, majd a ruhákat, ágyneműket, kanapét, biciklit, TV-t, konyhai eszközöket, kávéfőzőt, mikrót eljuttattuk Tolna megyébe, ami az adományozásaink során az egyik kiemelt régiónk.

TELEKOM önkéntes nap a Komádi Gyermekotthonban

A Telekom önkéntes napjának  keretén belül 38 munkatárs kifestette a Komádi Gyermekotthont, együtt főztek az ottlakókkal és megkezdték egy saját testsúlyos edzésre alkalmas hely kialakítását az udvaron.